ZHZActueel.nl/Willem de Wolf

Brandende container in bedrijfspand Bakker Repair

1 oktober 2020 om 20:17 Brand

SLIEDRECHT Een container heeft donderdagavond 1 oktober 2020 in brand gestaan in het bedrijfspand van Bakker Repair in Sliedrecht. De brand in het pand aan de Ringersstraat werd even voor 18.15 uur ontdekt door twee schoonmaaksters, die elders in het pand aan het werk waren en een brandlucht roken. Direct werd de brandweer gebeld.

Ondertussen werden rookmelders geactiveerd en kreeg beveiligingsbedrijf Alert hier melding van. Een beveiliger was snel ter plaatse en zag dat er daadwerkelijk brand woedde. Ook hij belde 112 en gezien het feit dat er daadwerkelijk brand was binnen in het grote bedrijfspand, schaalde de brandweer op naar middelbrand en werd ook een tweede blusvoertuig gealarmeerd.

De brandweer ging na aankomst op verkenning uit en ontdekte dat de rookontwikkeling werd veroorzaakt door een brandende stalen rolcontainer. Een roldeur aan de zijde van de Blankenstraat werd opengedaan en de container werd naar buiten gerold. De brandende inhoud van de container is buiten geblust. De brandweer heeft in het pand een nacontrole gedaan maar er bleek buiten de containerbrand geen brand te zijn ontstaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie