Afbeelding
ZHZActueel.nl / Willem de Wolf

Metershoge vlammen bij garagebrand in Sliedrecht

20 januari 2021 om 07:45 Brand

SLIEDRECHT - Metershoge vlammen hebben een garage aan de Middeldiepstraat in Sliedrecht verwoest. De brand in de garage tussen twee woningen ontstond dinsdagavond 19 januari 2021 rond 22.45 uur. Een jongeman is op dat moment in de garage aan een brommer aan het sleutelen, als het mis gaat. De boel vat vlam en het vuur grijpt snel om zich snel. Terwijl de jongen zich na een bluspoging in veiligheid brengt, belt een buurjongen 112.

Bij aankomst van de brandweer slaan metershoge vlammen uit het pand. Ook zijn er knallen te horen. Al direct is opgeschaald naar ‘middelbrand’ en de brandweermensen van twee blusvoertuigen worden ingezet. Als de brandweermensen beginnen te blussen zijn de vlammen snel verdwenen. In de garage blijkt alles door de brand verwoest.

In ieder geval twee brommers, een aanhangwagen en een fiets zijn in vlammen opgegaan. Uit het dak van de garage komt nog steeds rook. Met hulp van de hoogwerker van de Papendrechtse brandweer halen brandweermensen dakpannen van het dak en wordt ook daar de smeulende brand geblust.

De jongeman blijkt veel rook ingeademd te hebben en wordt door ambulancepersoneel nagekeken. Stichting Salvage is namens de gezamenlijke verzekeraars ter plaatse gekomen voor de afhandeling van de schade.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie