Afbeelding
Politie.nl

Aanhouding en meerdere boetes na overtreden noodverordening

26 april 2020 om 15:15 Misdaad

PAPENDRECHT – Op zaterdag 25 april 2020, omstreeks 01.10 uur, kreeg de politie een melding van geluidsoverlast op de Haagbeukhof in Papendrecht. Volgens de melder zouden er meerdere personen in een woning zitten. Eenmaal ter plaatse hoorde agenten inderdaad meerdere personen. Na aanbellen deed de hoofdbewoner open. Er bleek inderdaad sprake van overtreding van de noodverordening. In totaal waren er zes personen in de woning aanwezig.

Het ging om jongeren tussen de 16 en 26 jaar oud. "Zij zaten te dicht op elkaar en waren met een te grote groep binnenshuis aan het chillen", aldus de politie. Vijf personen, waaronder de hoofdbewoner, kregen een boete voor overtreding van de noodverordening. Voor de zesde persoon, een 17-jarige dame uit Sliedrecht, bleek het inmiddels al de derde keer dat ze de noodverordening overtrad. Zij kreeg op 26 en 31 maart ook al twee boetes in Sliedrecht. Dit keer werd ze aangehouden ter zake overtreding van artikel 443 van het Wetboek van Strafrecht en is ze overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

De politie benadrukt nog steeds: blijf zoveel mogelijk thuis. Ontvang je toch bezoek, beperk dit dan tot maximaal 3 mensen en houd onderling altijd 1,5 meter afstand.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie