Afbeelding
ZHZActueel.nl / Jorrit de Haas

Overleden kind in Hardinxveld is 9-jarige jongen; 36-jarige moeder aangehouden

7 oktober 2023 om 11:46 Misdaad

HARDINXVELD-GIESSENDAM Het overleden kind dat zaterdag 7 oktober 2023 in een woning aan de Prinses Marijkestraat in Hardinxveld-Giessendam is aangetroffen, betreft een 9-jarige jongen. Dat meldt de politie. In de woning werd ook een 36-jarige vrouw gewond aangetroffen. Zij is aangehouden als verdachte. Wat er precies is gebeurd in  de woning wordt onderzocht. De politie heeft een uitgebreid onderzoek gestart.

Alle tips over de zaak zijn bij de politie welkom via 0900-8844.

Burgemeester Dirk Heijkoop over incident Prinses Marijkestraat

Vanmorgen ben ik opgeschrikt door het bericht van de politie dat een overleden kind van 9 jaar is aangetroffen in een woning aan de Prinses Marijkestraat in Hardinxveld-Giessendam. Kort hierna is een 36-jarige vrouw aangehouden nadat haar eerst medische hulp is aangeboden.

Ik leef intens mee met de directe familie en naasten. Alle aandacht en zorg gaat nu uit naar hen. Ik wens hen veel sterkte en moed bij het verwerken van wat hen overkomen is.

De gemeente begrijpt dat dit incident veel impact heeft op de gemeenschap. Graag staan wij klaar voor de direct betrokkenen en hun familie om hen de juiste ondersteuning aan te bieden.

De politie heeft de zaak in onderzoek. Heeft u nog informatie? Dan kunt u dit melden bij de politie via 0900-8844. Wij hebben alle vertrouwen in de zorgvuldige behandeling van deze zaak door politie en openbaar ministerie.

Burgemeester Dirk Heijkoop

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie