Afbeelding
ZHZActueel.nl

Ongevallen in Sliedrecht; pizzabezorgster over de kop en scooterrijdster ten val

24 februari 2021 om 20:01 Ongeval

SLIEDRECHT Woensdag 24 februari 2021 zijn aan het eind van de middag in Sliedrecht drie ongevallen gebeurd in ruim een halfuur tijd. Aan de Boog ging het rond 16.15 uur mis. Een meisje reed daar een rondje op de scooter van een vriendin maar ging in de bocht onderuit. Het meisje raakte gewond en is door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Om 16.45 uur gebeurde een ongeval op de A15 ter hoogte van de afrit Sliedrecht-West. Ook daar gingen politie en een ambulance ter plaatse. Vijf minuten later ging het opnieuw mis in Sliedrecht. Op de Zuiderzeestraat sloeg een 16-jarige pizzabezorgster over de kop. Het meisje reed met de elektrische bezorgfiets over een put net voor een verkeersdrempel en verloor daarbij de macht over het stuur. Vermoedelijk raakte ze daarna de stoeprand en sloeg over de kop.

Een man op een scootmobiel zag het ongeluk gebeuren en ontfermde zich direct over het meisje. 112 werd gebeld en niet veel later verleenden ook agenten en ambulancemedewerkers hulp aan het meisje. De pizzabezorgster raakte in ieder geval gewond aan haar hoofd en armen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie