Afbeelding
ZHZActueel.nl

Jongen (8) zwaargewond na val uit boom in Sliedrecht

21 april 2021 om 18:24 Ongeval

SLIEDRECHT Een 8-jarige jongen uit Sliedrecht is zwaargewond geraakt nadat hij aan de Rijnstraat uit een boom viel. Het kind was woensdagmiddag 21 april 2021 met vriendjes aan het spelen rond het speeltuintje bij de Aldi, toen het mis ging. Even na 16.00 uur viel de jongen van onbekende hoogte uit de boom. Vriendjes vonden de jongen bij de boom en haalden de moeder van het jongentje. De hulpdiensten werden gealarmeerd en de politie en een ambulance kwamen ter plaatse.

In eerste instantie leken de verwondingen van de jongen mee te vallen. Toen de jongen al in de ambulance was gedragen om voor verder onderzoek naar het ziekenhuis te gaan, verslechterde echter zijn toestand. Daarop werd hulp ingeroepen van een MMT-arts.

De arts vloog met de traumahelikopter naar de afrit van de A15 bij Hendrik-Ido-Ambacht, waar de ambulance met politiebegeleiding naartoe reed. Daar is de arts in de ambulance gestapt om het ambulancepersoneel te assisteren. Vervolgens is de ambulance met spoedtransport naar het Erasmus MC in Rotterdam gereden. Wat de toestand van de jongen op dit moment is, is niet bekend.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie