Afbeelding
ZHZActueel.nl / Willem de Wolf

Spookrijder belandt in Sliedrechtse sloot; uitwijkende automobilist tegen lantarenpaal

Ongeval

SLIEDRECHT Een 34-jarige spookrijder is donderdagmiddag 11 augustus 2022 in een sloot aan de Sportlaan in Sliedrecht terechtgekomen. De man uit Poortugaal sloeg op de vlucht maar kon al snel worden aangehouden. Hij bleek onder invloed van alcohol en verdovende middelen.

De politie kreeg rond 17.45 uur meldingen binnen van een spookrijder op de A27. De auto reed vervolgens via de N214 richting Sliedrecht. Daar crashte de auto en kwam in het water terecht. De bestuurder raakte niet gewond. “Een andere automobilist moest uitwijken en is toen tegen een lantarenpaal aangereden. Gelukkig raakte ook deze bestuurder niet gewond,” zo laat politiewoordvoerder Martine Kester weten.

De bestuurder van de spookrijdende auto kon uit zijn auto komen en probeerde te ontsnappen door te rennen in de richting van de A15. Even later konden agenten de man aanhouden. Vervolgens bleek hij onder invloed van alcohol en verdovende middelen. Opgeroepen duikteams en een traumahelikopter hoefden niet ter plaatse te komen.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie