Afbeelding
ZHZActueel.nl / Ruben van der Sterren

Arrestatieteam haalt verwarde man uit woning in Sliedrecht

8 december 2023 om 13:41 Overig

SLIEDRECHT Een verwarde man is donderdagmiddag 7 december door een arrestatieteam (AT) uit zijn woning aan de P.A. de Genestetstraat in Sliedrecht gehaald. Rond het middaguur kwam er bij de politie een melding binnen dat de man in verwarde toestand zou verkeren en zichzelf mogelijk iets zou willen aandoen. Ambulancepersoneel en politie konden geen contact krijgen met de bewoner. Daarop werd een arrestatieteam opgeroepen om de man uit zijn woning te halen.

Uit voorzorg stond de brandweer paraat met een reddingskussen. Leden van het arrestatieteam uit Den Haag zijn vervolgens op het dak van de portiekwoningen geklommen. Een AT’er liet zich van het dak zakken naar een raam, tegelijk werden flashbangs afgeschoten om de man te desoriënteren. Aan de voorzijde van de woning zijn AT’ers met onder meer een hond de woning binnengegaan.

In de woning werd de man na een inzet van enkele uren aangehouden. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel en vervolgens vastgebonden op de brancard afgevoerd. De man krijgt de hulp die hij nodig heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Peter Stam

advertentie
advertentie