Nadia Basurto
Nadia Basurto (foto: in beheer van Nadia Basurto)

Sunday Jazz is terug!

zondag 2 oktober 2022 15:00 t/m 17:30

Bigband Blast! kan eindelijk de fantastische Sunday Jazz concertreeks voortzetten!Op 2 oktober, op een andere locatie dan u gewend bent. 

We mógen alweer een poosje en daar zijn we maar wát blij mee. Net voor dezomervakantie had Bigband Blast! alleen besloten concerten, maar op zondag 2oktober is het tijd voor een Sunday Jazz concert waar iedereen van harte welkom is.

Het laatste concert in deze reeks was in december 2019; daarna gooide coronahelaas roet in het eten. We hadden destijds twee vocalisten en we vonden het eenleuk idee om de Spaanse zangeres Nadia Basurto die toen optrad ook nu te vragen.Zij zal een aantal heerlijke nummers met de band meezingen. Nadia:

‘Ik ben in Barcelona geboren en in 2012 ben ik als jazz- en wereldmuziekzangerescum laude afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Omdatmuziek altijd mijn kompas bij beslissingen is, heb ik veel ervaring opgedaan metoptredens in diverse landen. Ook heb ik veel lesgegeven. Begeleiden, inspireren engeïnspireerd raken door anderen in wat mijn passie is, is een geweldige beloning. Ikheb een solocarrière als jazzzangeres waarmee ik in verschillende samenstellingenoptreed. Ik neem deel aan allerlei projecten die variëren van klassiek tot Naftule, eenoriginele muziekreis die jazz, flamenco en klezmer vermengt met poëtische ensurrealistische teksten in verschillende talen. Maar zondag 2 oktober ga ik optredenmet Bigband Blast!, onvervalste bigband-jazz en daar heb ik enorm veel zin in.’

Zoals gebruikelijk begint het concert op zondag 2 oktober om 15.00u, kaarten zijn nog steeds € 7,50 en verkrijgbaar bij de ingang van onze nieuwe locatie: Sportcafé ‘Bankie’ (bij Sporthal ‘De Basis’), Benedenveer 5, Sliedrecht. Dit is vlak naast station ‘Sliedrecht Baanhoek.’

Tot zondag 2 oktober!

Enrico Vastenhout namens de werkgroep Sunday Jazz en Bigband Blast! enricovastenhout@gmail.com

Locatie