Lee Towers & Bigband Blast! tijdens het Bevrijdingsconcert 2022
Lee Towers & Bigband Blast! tijdens het Bevrijdingsconcert 2022 (foto: Arie van Es)

sunday jazz december-edition - bigband blast speelt opnieuw met lee towers

zondag 18 december 2022 15:00 t/m 17:00

Bigband Blast! gaf op 2 oktober jl. weer een geweldig concert in de Sunday Jazz reeks; Nadia Basurto zong de sterren aan de hemel. Na afloop van dat concert is bekend gemaakt dat het volgende concert op 18 december a.s. zal worden gegeven. Tijdens het traditionele concert in december pakt Bigband Blast! altijd behoorlijk uit, zo ook deze keer. De hoofdgast waar de band mee gaat spelen is niemand minder dan: Lee Towers!! 

Afgelopen 5 mei zetten Bigband Blast! en de 76-jarige Lee Towers Sliedrecht compleet op z’n kop met een spetterend bevrijdingsconcert. Zowel Lee als de muzikanten genoten van deze muzikale samenwerking. Optreden met een (big)band met blazers heeft altijd al Lee’s absolute voorkeur gehad, dus dit was dubbel feest. En het smaakte naar meer! 

Hoewel Lee natuurlijk bekend is van enorme hits als ‘I Can See Clearly Now,’ en ‘You’ll Never Walk Alone’ heeft hij ook een groot jazz-repertoire. Daarvan heeft hij samen met Bigband Blast! op 5 mei al een tipje van de sluier opgelicht met nummers als ‘That’s Life,’ ‘Ol’ Man River’ en ‘Cute’ maar daarvan kunt u op 18 december nog véél meer gaan horen! Uiteraard zullen de Jody Singers ook hun vocale bijdrage leveren aan dit heerlijke, jazzy repertoire. 

Zoals gebruikelijk begint het concert op zondag 18 december om 15.00u. De kaarten  voor deze bijzondere Sunday Jazz december-edition zijn à € 10,00. U kunt kaarten bestellen via de website www.bigbandblast.com. Als u deze site bezoekt ziet u een rechthoekige button: ‘Koop nu je kaartjes.’ Bestel snel, want vol is vol. Het concert vindt plaats in Grand-café ‘Bankie’, Benedenveer 5, 3363 AW, Sliedrecht. Dit is vlak naast station “Sliedrecht Baanhoek.’ 

Tot zondag 18 december ! 

Locatie

  • Grand-café Bankie
    Benedenveer 5
    3363aw
    Sliedrecht