Informatieavond Parkwonen Merwebolder Sliedrecht
Informatieavond Parkwonen Merwebolder Sliedrecht ASVZ

Informatieavond Parkwonen Merwebolder Sliedrecht

dinsdag 30 augustus 2022 19:00 t/m 22:00

In het eerste kwartaal van 2023 worden zes nieuwe woningen geopend op terrein de Merwebolder in Sliedrecht. In deze woningen komen twee bestaande groepen te wonen en vier nieuwe groepen. De bewoners die hier komen te wonen hebben een licht verstandelijke beperking en zijn zowel jong als oud. Zij hebben een intensieve begeleidingsvraag. Voor deze nieuwe woningen zijn we op zoek naar begeleiders.

Op 30 augustus vanaf 19.00 uur organiseren we een informatieavond om meer te vertellen over het project en uitleg te geven over de mogelijkheden.

We zoeken:

Teamleiders

Persoonlijk begeleiders

Begeleiders

Ondersteunend begeleiders

We vinden het fijn en belangrijk als je de volgende competenties bezit:

Je bent sensitief: je voelt aan wat de (onvervulde) behoeften achter het gedrag van cliënten zijn. Vanuit (zelf)vertrouwen neem je verantwoorde risico’s. Je bent sterk in zelfreflectie en neemt je verantwoordelijkheid: dingen die niet lukken wijt je niet aan de cliënt, je collega’s of de omstandigheden. In plaats daarvan onderzoek je wat jijzelf te doen hebt om ze wél te laten lukken. Je bent een doorzetter, die met een open blik zoekt naar mogelijkheden in beperkingen. Zo vind je manieren om de omgeving en de dag invulling van cliënten zó vorm te geven, dat zij het gewone leven kunnen ervaren.

ASVZ wil niet alleen een goede zorgverlener zijn, maar ook een goede werkgever. Een organisatie waar je met plezier werkt en waar je je verbonden voelt met je collega’s. In een veilige omgeving, waarin we je uitdagen om competenties te ontwikkelen op jouw eigen manier.

Op deze locaties wordt gewerkt met de Triple-C methode. Wil je weten met welke gedachte en visie je bij ons komt werken? Speur dan de site www.triplecwerkplaats.nl eens af.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten?

Meld je aan voor de informatieavond op 30 augustus in Sliedrecht. Geen diploma, maar wel passie voor de zorg? Ook dan ben je van harte welkom! Op deze avond zal ook ruimte zijn om in gesprek te gaan en samen te kijken naar de mogelijkheden.

Heb je nog vragen neem dan contact op met afdeling recruitment via 0184-49 19 35.

Denk jij in mogelijkheden en stel je de menselijke behoeften centraal? Meld je dan aan voor de informatieavond op 30 augustus bij ASVZ!

Locatie

  • ASVZ Merwebolder
    Touwbaan 1
    3363wb
    Sliedrecht