Afbeelding
Klankbordgroep Wijngaarden

Wingerdse Winterfair: gezellige fair in heel Wijngaarden

vrijdag 24 november 2023 16:00 tot 17:00

Op vrijdag 24 november bent u van harte welkom op de gezellig winterfair in Wijngaarden, verspreid over 15 locaties door het hele dorp. In de schuur, garage of in de gang, op de oprit of atelierruimte, overal hebben onze inwoners bezoek- en verkooppunten ingericht. Veel brocante, retro- en vintage spullen. Decoratieartikelen, gehaakte knuffels, gaardames en glassieraden. Heerlijke boerenkaas en huisgemaakte jam, ook als cadeaupakket! Bestel vast uw ijstaart of zalmpakket voor de feestdagen. Of neem een mooi kerststukje mee naar huis. Verder vindt u op de fair ook kleding; nieuw en 2e hands, vrolijke sokken en babyspullen.

U kunt binnenkijken in ateliers en de katten trimsalon. Een mini-workshop glasmozaïek of naaldvilten volgen, of kijken naar een demonstratie wol spinnen. Laat u informeren over wonen en leven in de Buitenhof.

Ook aan de inwendige mens is gedacht; het WingKiDoe-restaurant én de theetuin van Tante Wieke zijn tijdens de fair geopend. En wat dacht u van een ijsje toe bij ’t Koeiestalletje?

Kom gezellig shoppen en Wijngaarden! Vooral leuk op de fiets. Denkt u eraan dat u niet bij iedereen kunt pinnen?

Meer informatie en de routekaart is te vinden op facebook @WingerdseWinterFair en op www.onswingerde.nl.

Vrijdag 24 november 2023, van 16:00 – 21:00u in heel Wijngaarden.