Open Dagen van Wil Lof’s kunstatelier

maandag 11 december 11:00 - 17:00

Een groot aantal volgers van kunstenares Wil Lof heeft haar gevraagd tussen Sinterklaas en Kerst weer eens een “Open Atelier”-dag te organiseren. Wil voldoet graag aan dat verzoek en stelt haar atelier open op zaterdag 09, zondag 10 en maandag 11 december a.s.

Op elk van die dagen is Wil Lof van 11.00 tot 17.00 aanwezig in haar Nederlandse atelier aan de Prins Bernhardlaan 1 te Leersum. U mag zich vooraf aanmelden, liefst per e-mail: info@4Lof-Art.nl, als u persoonlijk te woord wilt worden gestaan. Maar u kunt natuurlijk ook zonder afspraak langskomen…

Wil geeft dan uitleg over haar manier van schilderen en toont de resultaten van haar werkwijze in een groot aantal schilderijen, zowel puur abstract, geabstraheerd figuratief, maar ook impressies van bloemen, bloemvelden en landschapsvergezichten.

Bindend element in al haar schilderijen is het gebruik van vele lagen transparante, duurzame acrylverven. Zo ontstaan composities, waarvan de kleurbeleving wisselt met het invallende licht. 

Niet enkel die transparantie, maar vooral ook de abstractie van de composities leidt ertoe dat die voor het oog van de kijker spontaan tot belevingen leiden, soms gestimuleerd door een lichaamsdeel, een bloemknop of een lijn. Wil Lof: „Kom dus zelf mijn schilderijen bekijken en beleven…”

Wie zich alvast wil oriënteren op de stijl van werken van Wil Lof en op haar aanbod, bezoekt het best haar internetsite www.4Lof-Art.nl. Die site geeft een overzicht van de beschikbare originele schilderijen en kunstdrukken van haar hand. Uiteraard zijn er in haar galerie ook veel kleine originele schilderijen en kunstdrukken (van prentbriefkaartformaat tot zeer groot) die zich uitstekend lenen voor kerstcadeaus of voor wenskaarten.