Afbeelding
Creatief Centrum Sliedrecht

Elke eerste zaterdag van de maand Kom Eens Kijken dag in Creatief Centrum Sliedrecht

zaterdag 3 juni 10:00 - 16:00

Elke eerste zaterdag van de maand, tussen 10.00 en 16.00 uur zijn de ateliers van Creatief Centrum Sliedrecht te Maaslaan 6 geopend. Er is een keur aan creativiteiten; kleien, houtbranden, sieraden maken, leer bewerken, armbreien, knutselen voor kinderen en er is ook een kringloop.

Wil je zelf eens laten zien hoe creatief jij bent? Ook dat kan tijdens Kunst met Koffie, informatie en aanmelden kan via expoccs6@gmail.com

Hou onze Facebookpagina https://www.facebook.com/creatiefcentrumsliedrecht/ in de gaten voor de activiteiten en het aanbod, loop vrijblijvend binnen voor informatie en ga aan de slag als er een workshop wordt aangeboden. Voor jong en oud, iedereen is welkom in ons gezellige centrum!

Locatie