Sliedrecht Sport nodigt jeugd uit voor open trainingen

partnercontent

SLIEDRECHT Altijd open voor nieuwe leden en volleybaltalent, verzorgt Sliedrecht Sport woensdag 18 april in De Basis twee open trainingen voor jeugd geboren in de periode 2006 tot en met 2010. Speciaal hiervoor heeft de Sliedrechtse vereniging een keur aan jeugdtrainers bij elkaar gehaald om een geweldige training te verzorgen. Leuk om kennis te maken met volleybal of juist je talent te laten zien aan de Beste Jeugdvereniging van 2018.


Sliedrecht Sport verdiende dit seizoen, voor de derde maal op rij en mede dankzij die jeugdteams die Nederlands kampioen werden, de eretitel 'Beste Jeugdvereniging'. Een mooie kers op de taart, die er toch al goed uitziet want Dames 1 is landskampioen, bekerwinnaar en houder van de Supercup; en Heren 1 is net kampioen van de Topdivisie geworden. Thuishonk, sporthal De Basis, is dus de perfecte voedingsbodem voor wie volleybal wil leren en/of zijn of haar talenten de ruimte wil geven. Wie weet... wel helemaal tot aan de Eredivisie.


Daarom houdt Sliedrecht Sport open trainingen. Op 18 april mogen van 15.00 tot 16.00 uur alle meiden komen. Van 16.00 tot 17.00 uur is het beurt aan de jongens. Vanzelfsprekend is dit een oproep aan de jeugd van Sliedrecht, maar ook vanuit de verre omgeving. Vooraf opgeven is niet nodig.

advertentie
advertentie