Vrijwillgers Knots
Vrijwillgers Knots Joost Verhoef

mooie donatie voor knots tijdens kinderdankdag

12 november 2019 om 10:45 Maatschappelijk Deel je nieuws

Sliedrecht – Woensdag 6 november hebben 3 kerken in Sliedrecht de handen in een geslagen en organiseerde een bijzondere Kinderdankdagdienst. Het thema dat centraal stond was ‘Kamperen met God’ en het verhaal ging over het Loofhuttenfeest. Een mooi raakvlak met de zomerspeelweek Knots waar ook hutten worden gebouwd. Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht werd uitgenodigd om een presentatie te geven over Knots waarna een collecte werd gehouden die ten goede komt aan deze zomerspeelweek. Een geweldig bedrag van €194 werd opgehaald waar de organisatie iedereen enorm voor wil bedanken.

Knots wordt jaarlijks georganiseerd tijdens de laatste week van de zomervakantie. Een week waarbij kinderen met de leeftijd tussen de 6 en 12 jaar kunnen huttenbouwen, knutsel en techniekwerkjes maken, sporten en nog veel meer! Kortom een geweldige week en voor ieder wat wils om de zomervakantie af te sluiten.

Ook is er een winter editie van Knots. De winter knots zal plaatsvinden op donderdag 2 en vrijdag 3 januari 2020 in sporthal de Valk.

advertentie
advertentie