Verhalenverteller Peter van GaafWoord in actie
Verhalenverteller Peter van GaafWoord in actie Wilma Bakker

Verjaardag in coronatijd? Toch iets speciaals en feestelijks? Wees origineel en geef een verhaal cadeau!

1 november 2020 om 01:21 Zakelijk Deel je nieuws

Door de corona beperkingen vallen verjaardagen anders uit dan gewenst. En dat is een flinke domper. Zeker voor kinderen, maar ook als je een mijlpaal bereikt zoals 21, 50 of 65 jaar worden. Bezoek kan niet komen, toegestane aantallen zijn beperkt. En dat is niet leuk! Want je wordt nu maar eenmaal die specifieke leeftijd op jouw dag. 

Ik zie veel ouders om, ondanks alles, een echt feestelijke dag te organiseren voor hun kind. Heel erg goed! We laten ons toch niet tegenhouden door zo’n virus, om onze hoogtijdagen niet extra mooi in te kleuren? 

En wil je echt iets origineels en unieks.....dan ben ik als verhalenverteller het perfecte cadeau! 

Voor jou, voor je kind, voor vader, moeder of oma. Ik kan als verhalenverteller met liveverbinding via Skype of Zoom 1 of meer verhalen vertellen. Speciaal voor de jarige Job of Jet!  

Bijv. voor je kind die 12 jaar wordt en gek is op sprookjes vertel ik een mooi sprookje. Niet de klassieke verhalen, maar eentje uit een ander land en die maar weinig mensen kennen. Jouw dochter of zoon kan daar dan zelfs de hoofdpersoon in spelen. Het plezier en even echt genieten staat voorop.

Of voor je oma die 80 jaar wordt en gek is op waargebeurde verhalen uit vervlogen tijden. Een meeslepend verhaal of legende uit bepaalde steden of provincies die herinneringen oproepen of nieuwe kennis geeft. 

Veel is mogelijk, dus stel je vraag. Stuur een mail naar info@gaafwoord.nl. Dan kijk ik snel in mijn agenda of dag en tijdstip uitkomt en zet ik een rood hartje in mijn agenda. 

Voor de kosten hoef je het niet te laten, want €10,- voor een verhaal tussen de 10 en 15 minuten is al een prachtige verrassing voor de jarige. En wil je meer verhalen horen, dan doen we er gewoon 2 of 3 en boek je gewoon een half uur. 

Dus......wil jij echt origineel zijn? Wil jij je kind verrassen met dit te gekke cadeau? Laat GaafWoord verhalen vertellen om in deze rare tijden toch een echt onvergetelijk moment te hebben als jarige en gezin. 

Ik denk dat jouw kind, ouder, opa of oma nog nooit een verhalenverteller als cadeau heeft gekregen. Dus wees origineel en mail.

Recensie: “Wat een feestelijke afsluiter was dat van deze bijzondere 'Corona' verjaardag. GaafWoord verzorgde een online vertelling met in de hoofdrol Thirza als mogelijke troonopvolger van Koning Wijsheid....gaandeweg het verhaal kroop ze steeds verder het beeldscherm in. Dank je voor dit persoonlijke verhaalkado. Hier kan ze een heel jaar mee aan de slag" 

Verhalenverteller Peter van GaafWoord tijdens vertelvoorstelling
advertentie
advertentie