Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld
Agnes Vleugel | Eigenaar TPC Hardinxveld N. de Wijk

The Power Community Hardinxveld bedankt haar members en kijkt met trots terug op een 'positief en een rollercoasterjaar' 2020.

4 december 2020 om 16:09 Zakelijk Deel je nieuws

Goed voor jezelf zorgen, we worden er steeds meer bewust van gemaakt en we worden er dagelijks mee geconfronteerd.

"Ook in de studio merkten we het afgelopen half jaar veel aanmeldingen van mensen die hier bewust en gericht aan wilden of moesten werken.

Thuis (online) werken of juist veel werk, thuisstuderen, een stil sociaal leven, het ervaren van stress, een ongezonde leefstijl, weinig slaap en geen of weinig beweging heeft ontzettend veel impact op de weerbaarheid van ons als persoon en indirect voor onze omgeving.

De meeste mensen hebben het eerst zelf geprobeerd maar merken toch dat ze snel terugvallen in oude patronen en gedrag en laten zich vaak onbewust leiden door omstandigheden 'Ik ben nu eenmaal zo', is iets wat we veel horen.

Omdat we vooral kijken naar wat we er op korte termijn voor terugkrijgen, blijft actie vaak uit. 'Morgen, na de kerst, wanneer ik meer tijd heb'. Wij als mens, zijn ongeduldig en gaan voor korte termijn succes.

Het goede nieuws is dat uitstellen is af te leren. Veel dingen die we niet leuk vinden doen we toch, zoals tandenpoetsen. Dit hebben we aangeleerd en is een gewoonte geworden. We doen het zonder erover na te denken, dus het vergt geen wilskracht meer. Het is daarom belangrijk om routines op te bouwen. Keer op keer jouw gewenste patroon implementeren.

Dit is iets wat in het begin wellicht een uitdaging kan zijn. Het is daarom belangrijk om steeds je weer heel bewust te zijn van wat het je op lange termijn gaat opleveren en de discipline creëert om niet te stoppen.

Hulp inschakelen, om nieuwe leefstijl routines te creëren en om ervoor te zorgen dat je jezelf verantwoordelijk gaat houden om het ook consequent te blijven doen, is een aanrader.

Dat is ook hetgeen waar wij in onze studio de ondernemende en ambitieuze mensen mee helpen, Of ze nu willen afvallen, gewoon fit en energiek willen zijn, of de grip terug willen op hun leven.

Wij helpen ze bij het creëren van die krachtige persoonlijkheid, zodat ze verantwoordelijkheid nemen en gaan doen wat ze moeten doen. Ze weten het allemaal wel, het lukt ze voor langetermijn succes zelf niet."

Daarom was 2020 een positieve rollercoaster, wij hebben zoveel nieuwe members in de studio aan de Moerbei 8a mogen ontvangen en zo mooi om te zien dat er ondanks veel zaken niet meer 'mogen', we toch blijven kijken naar hetgeen wat wel kan! 

Wij kijken erg uit naar 2021!" aldus Agnes Vleugel.

www.thepowercommunity.eu

advertentie
advertentie