v.l.n.r. Cor de Rooij (Bidfood), Matthijs Zorn (Bidfood), Gerrit van Drunen (ddreklame), Johan van Dijk (ddreklame), Arjan Adriaanse (ddreklame)
v.l.n.r. Cor de Rooij (Bidfood), Matthijs Zorn (Bidfood), Gerrit van Drunen (ddreklame), Johan van Dijk (ddreklame), Arjan Adriaanse (ddreklame) Jeffrey Weber

Sliedrechtse Signmaker belettert 500ste vrachtwagen voor horecagroothandel Bidfood

15 juni 2021 om 09:14 Zakelijk Deel je nieuws

Datum: 10-06-2021

Bij het in Sliedrecht gevestigde signbedrijf ddreklame werd afgelopen week de 500ste vrachtwagen van Bidfood in een nieuw jasje gestoken. Dat gebeurde in een feestelijk oranje tintje. Enerzijds ter ere van de sportzomer en anderzijds omdat na de lange coronasluiting de horeca onlangs haar deuren eindelijk weer mocht openen. Ook voor ddreklame reden voor een feestje.

“Persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten vinden we erg belangrijk”, licht Gert van Drunen, algemeen directeur van ddreklame, toe. “Met Bidfood hebben we al jarenlang een goede relatie. Dan leef je met elkaar mee. Tijdens de lastige tijden, zoals het afgelopen coronajaar, en tijdens feestelijke momenten als deze.” En dus nodigde het Sliedrechtse bedrijf een afvaardiging van Bidfood uit om een klein feestje te komen vieren.

Waar normaal gesproken de vrachtwagens van Bidfood na belettering zo snel mogelijk de weg op gaan, hield de 500ste even stil op het industrieterrein aan de Nijverwaard in Sliedrecht. Daar werd door ddreklame en Bidfood geproost op de mijlpaal, een taartje gegeten en vertrouwen uitgesproken in de voortzetting van de samenwerking.

ddreklame is een full-service signbedrijf gevestigd in Sliedrecht. Het familiebedrijf adviseert, ontwerpt, produceert en monteert reclame-uitingen door heel Nederland. Bij ddreklame staat persoonlijk contact centraal en denken we mee met de klant. Met ons betrokken team maken we organisaties beter zichtbaar, vindbaar en herkenbaar. Dat doen we al meer dan 40 jaar lang.

500ste vrachtwagen van Bidfood met folie ingepakt
advertentie
advertentie