Collecteren voor de dieren!
Collecteren voor de dieren! SDS

Collectanten gezocht voor collecteweek 2018 voor Stichting Dieren Steun.

27 mei 2018 om 09:41 lokaal Deel je nieuws

Ook in 2018 wordt er gecollecteerd voor de SDS, de Stichting Dieren Steun. In week 27, 2 juli t/m 7 juli, gaat de stichting de wijken in om geld in te zamelen voor hulp aan dieren.

Het team van de SDS zet zich, na jarenlang ervaring met de dierenopvang, actief in om dierenleed te voorkomen en eigenaren van dieren bij te staan. “Soms is een beetje ondersteuning bij problemen al genoeg om te voorkomen dat een dier naar een asiel moet. Er zijn diverse mogelijkheden om het leed van huisdieren te verminderen. Dit vereist wel inzet van onze vrijwilligers, en financiële middelen. Met de opbrengst van de collecteweek starten we een speciaal potje voor noodhulp aan huisdieren die in een situatie verkeren waarbij ze acuut hulp nodig hebben. We moeten er niet aan denken dat deze dieren langer moeten lijden dan nodig is, maar we weten helaas ook uit ervaring dat dit dus wel met regelmaat voorkomt in onze regio” vertelt voorzitter Ginet Balistreri.

De gemeente Sliedrecht heeft een collectevergunning afgegeven om in de gemeente Sliedrecht te collecteren van maandag 2 juli tot en met zaterdag 7 juli.

De SDS zoekt nog vrijwilligers die ook voor de dieren mee willen lopen. Dat mag voor een grote wijk, maar ook een paar straatjes. Alle hulp is welkom. Meer informatie is op te vragen via: info@stichtingdierensteun.nl. Ook aanmelden kan via dit e-mailadres.

advertentie
advertentie