Lisa met haar collectie tassen
Lisa met haar collectie tassen Mevrouw Vlot

Lisa lanceert Lizzybagz

1 november 2020 om 15:14 lokaal Deel je nieuws

 

De sliedrechtse Lisa Vlot is op haar 17e jaar een eigen onderneming gestart. Op haar 11e jaar begon ze al haar eigen sieraden bedrijfje genaamd Happinezz. Ze maakte haar sieraden zelf van gerecyclede kralen. Dit deed ze met veel plezier maar stopte toen ze naar de middelbare school ging. 

Nu is ze geslaagd voor de Havo. Tijdens de lockdown periode heeft ze veel kunnen nadenken over wat ze echt graag doet en dat is toch echt ondernemen! Ze vindt het geweldig om een product te kunnen aanbieden waar ze zelf ook helemaal weg van is. Daarnaast ontwikkelt ze zichzelf graag en denkt ze dat het starten van een eigen bedrijfje erg leerzaam is.  Daarom heeft ze zich onder de naam “Lizzybagz’ op 10 juli 2020 ingeschreven bij KVK. Ze verkoopt leuke en unieke tasjes. Ze begon haar verkoop op Instagram en Tiktok dit bleek een groot succes te zijn. Daarom is ze de afgelopen herfstvakantie druk bezig geweest met het bouwen van haar eigen webshop www.lizzybagz.nl. 

Een andere passie van haar is reizen. Ze is dan ook dit schooljaar begonnen aan de studie Tourism Management aan de Breda University of Applied Sciences. In de toekomst hoopt ze toerisme, reizen en ondernemen samen te kunnen toepassen.

Meer weten? Neem dan een kijkje op onze socials onder de naam Lizzybagz of op haar website www.lizzybagz.nl. 

advertentie
advertentie