Crowdfunding voor "De Boldermanege" van start

21 december 2020 om 14:49 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

'De Boldermanege' in Sliedrecht is een aangepaste manege. Hier kunnen mensen met een beperking genieten van het vrije gevoel wat de paardensport geeft. (Paarden) Sport moet toegankelijk zijn voor iedereen, ongeacht je eventuele handicap. Wij denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Ramona Vogel, dierenverzorger bij 'De Boldermanege' vertelt: "Via Parapaard, die ons in het verleden al eerder sponsorde, werden we gewezen op de mogelijkheid om via uniek sporten een crowdfunding te starten. Dit leek ons een leuk en uitdagend project om aan mee te doen!

Immers, ook nu de manege dicht zit wegens de pandemie gaat de verzorging en training van de paarden gewoon door! Het materiaal wat we gebruiken is aan slijtage onderhevig door het intensieve gebruik. Hierdoor zijn de hoofdstellen aan vervanging toe. We gebruiken lage neusriemen zodat de paarden 'op de neus' gereden kunnen worden en niet via contact met de mond, wat het welzijn van de paarden ten goede komt Het zou toch geweldig zijn als onze ruiters met nieuw materiaal aan de slag kunnen zodra we weer van start gaan na de corona sluiting! Dit draagt bij aan het veilig en diervriendelijk beoefenen van de paardensport voor onze ruiters die dit al zó lang moeten missen... Met deze crowdfunding hopen we het geld bij elkaar te krijgen om 20 hoofdstellen aan te schaffen bij een lokale ondernemer. Zo helpen we een ander ook nog een beetje in deze onzekere tijden!" 

De growdfunding is te vinden via de site van uniek sporten en wordt via Facebook gedeeld. 

https://www.unieksporten.nl/crowdfunding/53/20-hoofdstellen--paarden-van-de-boldermanege

advertentie
advertentie