Toernooiwinnaar William Gijsen
Toernooiwinnaar William Gijsen Jerry van Rekom

William Gijsen overtuigend winnaar Hemelvaarttoernooi

15 mei 2021 om 15:59 Sport Deel je nieuws

SLIEDRECHT – Hij won ook al het Nieuwjaarstoernooi en het Paastoernooi en nu wist hij overmacht ook het Hemelvaarttoernooi bij Schaakvereniging Sliedrecht te winnen. William Gijsen heeft zich binnen enkele jaren tot de topspeler van Sliedrecht opgewerkt. Vanaf de jeugd speelt Gijsen jr. bij Sliedrecht, maar hij ging het echt spelen nadat hij enkele seizoen training had gehad van Kees Wessels.

Dat rendeert nu nog en met zijn nieuwe toernooiwinst bewijst hij dat hij de sterkste Online-speler van dot moment is. Velen snakken dan ook naar het weer echt schaken in De Havik…

Op ruime achterstand eindigde Arjan van der Leij, ook één van de betere Online-spelers als tweede en weer ver daar achter eindigde Wim Pool als derde.

Opvallend in de top 10 zijn de plaatsen van groep-2-spelers Johan van der Griend, Jurgen de Haan en Yaro van Beest. Zij lieten enkele gerenommeerde groep-1-spelers achter zich.

Van groep 3 eindigde Jan van Heukelum als hoogste en wel op een veertiende plaats.

Aanstaande donderdag start de jeugd weer in De Havik. Eindelijk weer “echt” schaken en nieuwkomers zijn alweer welkom. Aanmelden kan bij secretaris Robert van Rekom, secretaris@schakendsliedrecht.nl De komende weken wordt bekeken wanneer de senioren ook weer fysiek van start zullen gaan.

advertentie
advertentie