De medewerkers van Lunchroom Tikkie Bijzonder
De medewerkers van Lunchroom Tikkie Bijzonder Merwede/Multiplaat

Tikkie Bijzonder en Merwede/Multiplaat gaan samenwerking aan

23 december 2021 om 15:12 Sport Deel je nieuws

Mede op initiatief van de ANBI Stichting Vrienden Zorghuis Alblasserwaard is het dagbestedingsproject Lunchroom Tikkie Bijzonder opgezet. Het bestuur van de stichting vindt het belangrijk dat mensen met een beperking die belangstelling hebben om in de horeca te werken zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien. Behalve het opdoen van werkervaring kunnen de medewerkers eventueel ook een certificaat of diploma behalen voor keuken-assistent of bediening-assistent. Maar dit is niet verplicht; het laatste woord is uiteindelijk aan de horecamedewerkers zelf.

Een initiatief dat Merwede/Multiplaat van harte ondersteunt en daarom is een samenwerking opgezet om het project, als onderdeel van het bruisende Sliedrechtse winkelhart de Kerkbuurt, publicitair nog beter op de kaart te gaan zetten. Dit alles onder de noemer: wees loyaal, koop lokaal!

En een initiatief wat ook perfect aansluit bij de lange termijn visie van de korfbalvereniging, waarbij social responsibility een van de belangrijkste pijlers is.

Meer weten over Tikkie Bijzonder? Loop eens binnen op Kerkbuurt 33 in Sliedrecht of neem contact op via telefoon of e-mail:

0184-745903
06-53461567
info@tikkie-bijzonder.nl
www.tikkie-bijzonder.nl

(PS: Er is een afhaal- en bezorgservice tijdens de lockdown. Bestellen kan via bestellen@tikkiebijzonder.nl)

advertentie
advertentie