The Psalm Project
The Psalm Project The Psalm Project

Concert en Paaswake

14 maart 2022 om 22:58 Lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 2 april zal The Psalm Project een concert geven in Sliedrecht. The Psalm Project bewerkte de eeuwenoude Psalmen tot hedendaagse composities. Ook zingen ze eigen liederen die geïnspireerd zijn op de Psalmen. Dit veelbelovende concert vindt plaats in de Maranatha Kerk, Lijsterweg 2. Het concert begint om 20.00 uur, deur gaat open vanaf 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom, wel is het nodig vooraf een ticket te kopen. Dit kan via www.zingenindekerk.nl. Dit concert is onderdeel van de landelijke Passion 40-daagse, georganiseerd door de Protestantse Kerk.

Voorafgaand aan dit concert, op vrijdag 1 april, vindt de Paaswake plaats. Iedereen is tussen 18.00 – 22.00 uur welkom voor een kruiswandeling, die begint bij de Grote Kerk, Kerkbuurt 131. De wandeling begint bij het kruis dat hier te vinden zal zijn, waar vandaan in groepjes een route gelopen wordt langs diverse tussenstops. Bij elke stop is ruimte voor gesprek, een activiteit of juist voor stilte. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Aan de 40-dagentijd, de periode van bezinning voorafgaand aan Pasen, geeft de hervormde gemeente van Sliedrecht op diverse manieren invulling. Zo is er elke zondag een (gezins)moment voor kinderen, elke maandag een podcast en een stille week voorafgaand aan Goede Vrijdag. Voor tieners (leeftijd middelbare school) zal een speciale Paaswake plaatsvinden op vrijdag 16 april! Op Goede Vrijdag en op Pasen zijn diverse kerkdiensten met o.a. medewerking van het projectkoor Sliedrecht.

Voor vragen of meer informatie, kijk op www.echtbelangrijk.nl of neem contact op via marlene.vanvianen@hervormdsliedrecht.nl / 06-57779654. Deelnemen aan het projectkoor? Aanmelden hiervoor kan via projectkoorsliedrechtzingt@gmail.com. 

advertentie
advertentie