op 1 Dewy van Andel, 2 NIkita de Kock en 3 Fiene van der Aa
op 1 Dewy van Andel, 2 NIkita de Kock en 3 Fiene van der Aa Ket Bakker

Mooie prestaties van springers Synergos bij deelname wedstrijd Dubbel Minitrampoline

4 april 2022 om 14:48 Sport Deel je nieuws

Op 2 april jl. heeft de tweede plaatsingswedstrijd voor Dubbel Mini Trampolinespringen plaatsgevonden in sporthal de Stoep. De eerste plaatsingswedstrijd vond plaats op 12 maart jl. in Oostburg. Tijdens deze wedstrijden worden eerst voorrondes gesprongen, waarvan een aantal springers nog een finale springen.

De springers van omnisportvereniging Synergos hebben het weer goed gedaan. In volgorde van leeftijdscategorie hebben zij in de finale de volgende resultaten behaald: Willianne van Kempen heeft in de categorie Pupil Meisjes, 2e divisie, de eerste plaats gehaald. De vorige wedstrijd werd zij tweede.

Joëlla van Rijsbergen heeft in de categorie Jeugd 1 Meisjes, 2e divisie, in beide wedstrijden de eerste plaats gehaald. Ishana van Gangelen, die ook in deze categorie springt, werd derde en versloeg daarmee Noor de Jong die in de 1e wedstrijd derde werd.

Caillin Polack heeft in de categorie Jeugd 2 Meisjes, 2e divisie, in beide wedstrijden de eerste plaats gehaald. Wendy van der Zande werd in deze wedstrijd vierde en viel net buiten de prijzen.

Lucas van ’t Ende behaalde in de categorie Jeugd 2 en Junior Jongens, 1e divisie, in de 1e wedstrijd de vijfde plaats en in de 2e de vierde plaats. Net naast de medailles dus.

In de categorie Junior Meisjes, 2e divisie, haalden 3 meisjes van Synergos tegelijk het erepodium. Dewy van Andel behaalde de eerste plaats. In de vorige wedstrijd werd zij derde. Nikita de Kock behaalde in de 1e wedstrijd geen medaille, maar werd nu tweede. Fiene van der Aa, die in de 1e wedstrijd tweede werd, haalde in de Stoep een derde plaats.

Ramin Zabi heeft in de categorie Junior en Senior Heren, 2e divisie, in beide wedstrijden de derde plaats gehaald.

Lois de Jager haalde in de categorie Senior Dames, 2e divisie, in beide wedstrijden de eerste plaats. In de 1e wedstrijd haalde Larysa Zabi nog de derde plaats, maar greep in de wedstrijd in de Stoep naast de prijzen. Anique Bakker haalde bij de Senior Dames, 1e divisie, in de 1e wedstrijd nog een derde plaats, maar viel in de Stoep buiten de prijzen.

Gino van Loon haalde in de categorie Senior Heren, 1e divisie, de eerste plaats. Een bijzondere prestatie, want in deze categorie is het niveau zeer hoog. In de 1e wedstrijd werd hij nog derde.

Er volgt nog 1 plaatsingswedstrijd op 23 april in Den Bosch, hierna wordt bekend welke springers aan