De heren kunnen niet wachten
De heren kunnen niet wachten Anita J.

Voeding en Personal Training in Sliedrecht

20 augustus 2018 om 13:37 Sport/sport Deel je nieuws

Er is iets nieuws voor degenen die willen afvallen en werken aan hun gezondheid: Harmen Sterk en Joran Broer bieden Sliedrecht de mogelijkheid om onder professionele begeleiding op een goede manier te sporten en gezond te eten. Deze begeleiding wordt gegeven bij Sport Fysiek op de Molendijk 177b.

 

H. Sterk Personal Training en Voedingsadvies Broer bieden je dé mogelijkheid om op een goede manier te werken aan verschillende doelen. Afvallen, energie en conditie verhogen, spierversteviging, het is allemaal mogelijk. Je kunt een programma volgen die de zorgverzekering mogelijk vergoed. Hierbij kun je een ‘Goede Start’ maken om je doel te bereiken. Daarnaast zijn er ook diverse programma’s die op de langere termijn mogelijkheden bieden.

 

Stel jullie eens voor:

Harmen:

Hallo Sliedrecht, ik werk al meer dan zes jaar in de sport, als fitnesscoach en als personal trainer. Bij mijn trainingen let ik altijd op de uitvoering van oefeningen. Op het moment dat de techniek niet correct is, vergroot je het risico op blessures. Dit wil ik voorkomen want sporten met blessures kan, naast dat het vervelend is, meer schade bezorgen omdat je kan gaan compenseren. Het is dus belangrijk dat je bewust bent van je houding.

Daarnaast vind ik het belangrijk dat we samen werken aan je doel, grenzen opzoeken, een plan uitwerken en volgen. Ik ben benieuwd wat ik voor je kan betekenen. Ik heb er in ieder geval veel zin in!

Joran:

Mijn naam is Joran, sportdiëtist bij Voedingsadvies Broer. Ik heb in de jaren als diëtist al honderden mensen begeleid die samen duizenden kilo’s zijn afgevallen. En daar ben ik trots op! Zelf ben ik marathonloper en doe ik graag aan wielrennen en krachtsport. Mijn specialisatie is sportvoeding en afvallen, in de ruimste zin van het woord. Het mooie aan voeding vind ik dat het voor iedereen anders is. Van mij krijg je die individuele aandacht die je verdient en praktische tips, recepten én een stok achter de deur. Ik focus hierin op eten ‘leuk’ houden en géén honger lijden. Want honger, daar word niemand blij van.

Poseren bij Sport Fysiek
Visitekaartjes
Harmen en Joran schudden elkaar de hand
advertentie
advertentie