Wing-Chun Lap Sao Hit + traptechniek vs 2 tegenstanders
Wing-Chun Lap Sao Hit + traptechniek vs 2 tegenstanders J v/d Griend

Wing-Chun Kung-Fu in het Budocentrum

24 september 2019 om 19:38 Vechtsporten Deel je nieuws

Nieuw per oktober 2019!

Sliedrecht, Budo, Kung-Fu, Samenwerken, Succes delen en Verbroederen zijn zomaar wat kernwoorden voor wat er van af oktober 2019 komen gaat! 

Onze Wing-Chun Kung-Fu lessen van de afdeling Sliedrecht zullen voortaan per donderdag 3 en zaterdag 5 oktober gegeven worden in het voor de meeste dorpsgenoten wel bekende Budocentrum aan Maaslaan nr 6. Deze combinatie van verschillende vecht en verdedigingsstijlen onder 1 dak is een mooi teken van samenwerking en tevens verbroedering als dorps en regiogenoten onder elkaar! 

 

Budocentrum

Naast de Japanse en Thaise vechtsport disciplines o.l.v. de wel bekende Sportscholen Tromp en Budokai Wor zal er nu als mooie aanvulling ook Chinese vechtsport worden aangeboden via de Associatie Wing-Chun Kung-Fu Holland o.l.v de Sliedrechtse broers Johan en Herman van de Griend! Samenwerken en Succes delen is waar het Budocentrum voor staat! 

 

Nieuw iedere donderdagavond!

Van af 3 oktober geven we ook iedere donderdagavond Wing-Chun les van af 19.00uur tot en met 20.30uur voor alle niveaus.

Dit is een trainingsavond die vooral in het teken staat van zelfontwikkeling, coaching en doelstellingen die we samen afspreken op het gebied van Wing-Chun. Tevens voor diegene met een drukke agenda. 

 

Kom een keer langs! 

Dit alles in een volledig aangeklede Wing-Chun Kwoon (Dojo)! Iedereen is natuurlijk van harte welkom om eens mee te trainen in onze nieuwe trainingsruimte aan Maaslaan 6! Stuur ons een e-mail en kom langs voor een gratis proefles! 

 

Voor meer info:

johan@wing-chun.nl

www.wing-chun.nl

advertentie
advertentie