Eerdere KinderBijbeldag
Eerdere KinderBijbeldag J Lock

KinderBijbelweek bij kinderen thuis

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

In de herfstvakantie wordt voor alle kinderen uit groep 1 t/m 5 een spetterend online programma uitgezonden! De kinderen kunnen op woensdag 21 oktober en donderdag 22 oktober vanuit huis kijken naar én meedoen met deze online KinderBijbelweek! Het thema voor de uitzendingen is 'Duik Erin!' en start op beide dagen om 9.30 uur. Op het programma staan onder ander een toneelstuk, zingen, luisteren naar een Bijbelverhaal en zelf aan de slag met de knutselmaterialen die in de bijbehorende DuikErin GoodieBag zitten.

DuikErin GoodieBag
Elk aangemeld kind ontvangt een gratis en goed gevulde GoodieBag thuis. Hier zit alles in dat bij het online programma nodig is zoals alle knutselmaterialen, lekkers, een cadeautje en een kleurwedstrijd! Aanmelden is mogelijk op www.echtbelangrijk.nl tot uiterlijk 15 oktober. Vraag ook een GoodieBag aan voor een vriendje of vriendinnetje en volg de uitzendingen gezellig met elkaar!

Bijbelweek
Dit online programma is onderdeel van de jaarlijkse Bijbelweek. Elk jaar vindt in de herfstvakantie de Bijbelweek plaats op het ijsbaanterrein, waar dan diverse grote tenten staan. Helaas blijft dit jaar de ijsbaan leeg vanwege de strenge(re) coronamaatregelen. De commissie werkt aan andere plannen en blijft bereikbaar voor vragen en/of meer informatie. Kijk op www.echtbelangrijk.nl of www.facebook.com/Bijbelweek2020  voor het laatste nieuws en contactgegevens.

Flyer voorkant
Flyer achterkant
advertentie