Zwanger? Cursus Zwanger in Balans!

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op 3 maart start weer een nieuwe cursus Zwanger in Balans.

Wil je genieten van je zwangerschap en daarnaast een ontspannen en volledige voorbereiding op je bevalling? Dan hoef je niet meer verder te zoeken!

Zwanger in Balans biedt je de mogelijkheid om de zwangerschap, de geboorte en de periode daarna zo bewust mogelijk te beleven. Daarnaast is het een rustmoment voor jezelf en het kindje in je buik.

Uniek in zijn soort: De oefeningen die gebruikt worden tijdens Zwanger in Balans zijn gebaseerd op een praktische benadering van zwangerschapsyoga. Dit maakt de cursus aantrekkelijk voor zowel vrouwen die op zoek zijn naar zwangerschapsyoga, als vrouwen die graag ontspanning en oefeningen willen, zonder zweverigheid.

De cursus richt zich op ontspanningsoefeningen en ademhalingstechnieken die je kunt toepassen in de verschillende fases van je bevalling. Ook is er veel aandacht voor het versterken van spieren die je tijdens de zwangerschap en bevalling zwaarder belast. Met name je bekkenbodem, buik- en rugspieren. Verder leer je bewust contact maken met je kindje. Dit alles bevordert het vertrouwen in jezelf, je lichaam, je zwangerschap en de bevalling.

Naast oefeningen wordt er iedere les een onderwerp rondom zwangerschap, bevalling en kraamperiode behandeld. Verder ontmoet je er andere aanstaande moeders, zodat je je ervaringen kunt delen.

Overige startdata zijn 15 april en 27 mei.

Het is fijn als je bij aanvang van de cursus tussen de 21 en 28 weken zwanger bent. Ben je dat niet, maar wil je wel graag meedoen of je alvast inschrijven voor de volgende cursus? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

advertentie
advertentie