Theatervoorstelling voor sporters in de Lockhorst

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Wat zeg je als coach vlak voor een spannende wedstrijd tegen je sporters? Wat doe je als trainer als de training voor geen meter loopt? En hoe ga je alsbestuurder om met lastige ouders? De theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!' belicht deze zaken. Een inspirerende show, speciaal voor alle vrijwilligers bij sportclubs.

Trainers, coaches, begeleiders, bestuursleden en scheidsrechters zijn van harte uitgenodigd om deze voorstelling over het versterken van een vereniging en het begeleiden van sporten bij te wonen.

Het verhaal dat deze avond ten tonele wordt gebracht is gestoeld op praktijkervaringen van topcoaches en onderbouwd met jarenlang

wetenschappelijk onderzoek. In de voorstelling spelen o.a. Bas Grevelink (Comedy Train / musical Joseph) en Ewald van Kouwen (aanvoerder

van de beweging Positief Coachen). Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten in de foyer.

Op woensdag 2 april wordt deze voorstelling uitgevoerd in De Lockhorst in Sliedrecht. Aanvang: 20.00 uur. Mede dankzij de NOC*NSF, sportbonden en Stichting de Kaai kost een kaartje slechts € 5 (normale prijs € 20). Bestel je kaart op www.welwinnenhe.nl.

advertentie
advertentie