Succesvolle diploma zwemmen bij sam zwemt

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Vandaag was het diploma zwemmen bij sam zwemt, weer een zeer groot succes. Alle kinderen gingen weer blij met hun verdiende diploma en cadeautje naar huis.

Volgende week is het van 9.15 t/m 10,45 uur vrijzwemmen en zijn er ook andere kindjes vanaf 3 jaar welkom. Kom gerust dus even lekker met uw kindjes zwemmen.

Kijk op de website: http://sam.zwemt.nl/ voor het zwemrooster en kom ook een keer gratis proefles nemen.

Wie is sam zwemt?

SAM is opgericht in de zomer van 2006 en houdt zich op dit moment voornamelijk bezig met het geven van watergewenning aan kinderen vanaf 3 jaar die nog niet op reguliere zwemles kunnen of achterblijven op de reguliere zwemles omdat ze nog niet watervrij (genoeg) zijn.

Tijdens het ouder-kindzwemmen dient ieder kind een eigen volwassen begeleider mee te nemen die in het water aktief deel kan nemen aan de les. Gedurende een half uur geeft Ellen, Mettie of Nel (onze 3 ervaren en gediplomeerde instructrices) instructies die het kind dan met hulp van de begeleider op kan volgen.

De lessen worden gegeven op zaterdagmorgen van 09.00 tot 11.00 uur in het instructiebad van de Merwebolder in Sliedrecht (Craijestein 1, 3363 AA te Sliedrecht). Het water in dit bad is verwarmd tot ongeveer 30 graden. Verder beschikt het bad over een beweegbare bodem die wij aanpassen op het niveau van de kinderen die op dat moment les hebben.

Helaas is het niet mogelijk om deze lessen gratis te geven. Daarom vragen wij u om een bescheiden vergoeding van € 25,- per blok. Voor dit geld krijgt u dus 9 zwemlessen, een eigengemaakt "diploma" (met klein kadootje) en een ochtend vrijzwemmen.

advertentie
advertentie