Lentekriebels Minibeurs in de Lockhorst

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Voor het derde achtereen volgende jaar organiseren Slender You Sliedrecht, Team Kapsalon Sliedrecht en Ambiente Ladies hun 'Lentekriebels"-minibeurs. De beurs wordt dit jaar nog groter als vorige jaren. ,,Dit jaar staan we in de grote zaal en foyer", aldus Astrid van de Slender You. ,,Maar dat niet alleen", valt Suzanne haar bij. ,,Ook delen we weer Goodiebags uit en ook onze overheerlijke cocktail uitgedeeld door de heren van de Candelight. In de foyer zullen ook nog hapjes uitdelen uiteraard verzorgt door Arie van de Lockhorst."

,,We zijn bezig om in de foyer een 'doe'-gedeelte te creëren voor, onder andere, workshops", vervolgt Suzanne. ,,De aanmeldingen lopen lekker, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor deze avond, dus bedrijven/winkels kunnen zich nog aanmelden."

Ook staan mensen van 'Klimmen voor MS' op de beurs. Deze mensen gaan op 9 juni de Mont Ventoux fietsen in Frankrijk om zoveel mogelijk geld op te halen voor MS een chronische spierziekte.Het doel is om zo geld bij elkaar te krijgen voor voor onderzoeksprojecten om de kwaliteit van leven te verbeteren en nog beter te verlengen. MS is de meest ivaliderende ziekte onder jonge mensen en zelfs kinderen.

De beurs vindt plaats op vrijdag 28 maart in De Lockhorst, van 19.30 tot 22.00 uur. Entree is gratis. De welkomstcocktail ook.

Meer informatie: lentekriebels14@gmail.com. Blijf op de hoogte via www.facebook.com/BeautyEnLifestyleSliedrecht.

advertentie
advertentie