Zaterdag 29 maart Feeding Fingers (USA) en La Corneille in YC Elektra

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Vanavond twee bands in YC Elektra de amerikaanse band Feeding Fingers en de nederlandse band La Corneille

Feeding Fingers is een muziek trio opgericht door award-winning multimedia artiest, muzikant, schrijver , animator and artiest, Justin Curfman. Om de band niet in een hokje te stoppen en toch een referentie te geven begeeft de muziek zich sterk in het rijtje van de jaren 80 new wave.Denk aan het oude werk van de The Cure, Joy Division, en Echo & the Bunnymen.Speel ervaring genoeg als gevolg door het touren in de hele wereld waaronder USA ,Polen ,Italie ,Roemenie ,Nederland en Duitsland. Optreden vanavond is hun enige show in Nederland dus kom kijken want het is een uniek concert in YC Elektra

De nederlandse band La Corneille is gescout door YC Elektra bij de bomvolle Melkweg de Sena Performers POPnl Award 2013 .De band heeft deze POPnl Award 2013 gewonnen.

La Corneille is een singer-songwriter-band die rustige muziek en flarden rock door elkaar mixt.Het drietal creëert een muzikaal spanningsveld waarbij verstilde songs en schreeuwende rock elkaar ontmoeten. De unieke stem van de zanger Guy laat weinig mensen koud.Inmiddels speelt La Corneille shows in binnen- en buitenland. Ze speelden in 2012 op onder andere Bevrijdingsfestival Utrecht, Le Guess Who en Festival de Beschaving.

Deuren open 20:00 en aanvang optreden 22:00 uur

Entree €3,00

advertentie
advertentie