Afscheid Bar de Huifkar

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Na vele mooie jaren wordt Bar de Huifkar uit Sliedrecht vanaf maandag 28 april helaas niet meer verder doorgepacht van de huidige eigenaar. Met een aantal bijzondere activiteiten in de gehele maand april laat het team van Bar de Huifkar dit natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan!

Op zaterdag 12 april vanaf 21.00 uur komt de populaire zanger ‘Henny‘ zijn kunsten vertonen in de bar. Zijn repertoire bestaat o.a. uit Hollands, maar ook Engelstalige meezingers worden niet vergeten.

Op (Goede) vrijdag 18 april vanaf 22.30 uur nemen Wil en Richard van ‘’de Vrijdag‘’ samen afscheid met de Johnny Cash - tribute ‘’Boys named Sue‘’! Deze band brengt op zeer originele en eigen wijze de muziek van deze grootheid!

Op zaterdagmiddag 19 april om 16.30 uur gaan we gelijk door met de allerbeste bluesband van Belgie op dit moment: ‘’The Bluesbones‘’! Stilstaan is geen optie bij deze band. Gaat dat zien en beluisteren...

Op vrijdag 25 april vanaf 21.00 uur onze welbekende ‘Nacht van Oranje‘ tot in de kleine uurtjes.

Tenslotte blazen we op 26 april met Koningsdag samen de kaars definitief uit.....

Graag willen wij allemaal alle klanten bedanken voor de prachtige jaren die we samen beleefd hebben!

Uiteraard zijn alle festiviteiten gratis te bezoeken in Bar de Huifkar, Kerkbuurt 140 in Sliedrecht. Schuin tegenover de Grote Kerk.

OP DE FOTO: HET TEAM VAN DE HUIFKAR.

advertentie
advertentie