Zweedse band Goatess in Elektra

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Het mag inmiddels geen geheim meer zijn dat vele Zweedse bands graag naar Sliedrecht komen om hun muziek aan de liefhebber ten gehore te brengen. Deze keer hebben we niemand minder dan de Zweedse band Goatess weten te strikken voor een zeer exclusieve show in Nederland. Goatess zal op deze avond ondersteund worden door de Nederlandse hardrockers van Monstertone.

Goatess, een Zweedse band uit Stockholm die geformeerd is rondom zanger Christian Linderson bekend van zijn eerdere band Saint Vitus. De band brengt een combinatie van Doom en Stoner en wordt sterk gekarakteriseerd door de vocalen van Christian Linderson. De band is begonnen in 2009 als 'hobby'-project en heeft in 2013 hun eerste gelijknamige album uitgebracht en scoorde daarmee veel positieve kritieken.

Monstertone, is een band afkomstig uit Eindhoven. Monstertone maakt '70 s geënte rock muziek in de stijl van bands als Black Sabbath en Led Zeppelin. Ze hebben al eerder in Elektra gespeeld en ook toen wisten ze het publiek in extase te brengen: ,,We maken gewoon stampende rock'n roll daar moet je geen hogere wiskunde van maken."

De zaal gaat open om 20.00 uur. Entree: 4 euro.

advertentie
advertentie