Jacques Brunt en Rejoice in Doelendienst

6 april 2014 om 00:00 Activiteiten

GORINCHEM - De Stichting Doelendienst organiseert zondag 13 april 2014 een Doelendienst waar de spreker Jacques Brunt en Gospelkoor Rejoice uit Vleuten aan mee zullen werken.

Jacques Brunt is een bevlogen evangelist. Direct na zijn bekering kreeg hij een diep verlangen zoals verwoord in het oude lied: 'Heer, neem mij, breek mij, vul mij en zend mij'. God vulde zijn verlangen op een wonderbaarlijke manier in. Brunt spreekt tegenwoordig in allerlei kerken en gemeenten door heel Nederland.

Gospelkoor Rejoice heeft een uitgebreid repertoire; een mix van black gospel, ballads, snelle rock nummers en traditionals. Rejoice treedt regelmatig op in kerkdiensten, geeft concerten en gaat op tournee in binnen- en buitenland om ‘de soul van de gospelmuziek’ zo wijd mogelijk te verspreiden.

De Doelendienst begint 13 april a.s. om 10.00 uur in theater De Nieuwe Doelen in Gorinchem. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. De toegang is gratis en er kan ook gratis geparkeerd worden in Parkeergarage ‘De Kweeklust’. Er wordt tijdens de dienst een collecte gehouden om de kosten te dekken. Info: www.doelendienst.nl.

advertentie
advertentie