Algemene informatie Avondvierdaagse

Activiteiten

SLIEDRECHT - Zoals inmiddels bekend is, hebben de directies van de Sliedrechtse basisscholen gezamenlijk besloten om te stoppen met de begeleiding en algehele participatie van/aan de Avondvierdaagse, dat dit jaar plaatsvindt van 13 tot 16 mei. Om deze reden heeft de organisatie enkele wijzigingen doorgevoerd. Zo is de drie kilometer geschrapt. Wel zijn er routes voor de Merwebolder van vijf en tien kilometer Voor de 5 km is alleen groepsinschrijving mogelijk.

Tot en met 12 jaar is begeleiding vanaf 18 jaar verplicht. Tot 10 kinderen is 1 begeleider noodzakelijk; 10 tot 20 kinderen: 2 begeleiders, enz.

Voor de 10 kilometer is individuele en groepsinschrijving mogelijk, individueel alleen vanaf 13 jaar.

De vòòrinschrijving vindt plaats in de week vòòr de wandelweek in verband met tijdige bestelling van de medailles. Dit kan op dinsdag 6 mei van 19.00 tot 21.00 uur in de kantine van sporthal De Stoep. Individuelen kunnen dan contant betalen, groepen dienen altijd te betalen via overschrijving. Op de eerste wandelavond kan niet meer worden ingeschreven. Digitale inschrijving is mogelijk via de website van Synergos, uiterlijk tot 6 mei. De stempelkaarten kunnen op de eerste wandelavond worden opgehaald bij de start. Bij digitale inschrijving geldt dat ook individuelen moeten betalen via overschrijving.

Een groep bestaat uit minimaal 10 en maximaal 30 personen. Een groepsnaam is verplicht. Het inschrijfgeld bedraagt € 4,- per persoon. Startplaats: Sporthal De Stoep. Vertrektijden op 13, 14 en 15 mei, voor alle afstanden: 18.30 uur. Op vrijdagavond 16 mei voor de 10 km: 18.00 uur en voor de 5 km: 18.30 uur. De routes kunnen vanaf 1 mei worden gedownload van de website: www.omnisport-synergos.nl.

Bij vragen kan contact opnomen worden met Alex Visser: voorzitter@omnisport-synergos.nl of tel. 0184-415375.

advertentie