Concert orgel/vleugel door Jan Rozendaal en Rens de Winter

14 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op vrijdagavond 25 april organiseert Joh. de Heer Muziekinstrumenten een dubbelconcert met Jan Rozendaal op orgel en Rens de Winter op vleugel. U kunt luisteren naar diverse solistische werken en samenspel. Het concert begint om 19.30 uur en de toegang is gratis!

Jan Rozendaal begeleidde op twaalfjarige leeftijd voor het eerst de samenzang tijdens de kerkdiensten. Hij heeft hij gestudeerd bij Jan Bonefaas (improvisatie), Gijsbert Lekkerkerker (harmonieleer en improvisatie), Everhard Zwart (koraalspel en literatuur), Peter Eilander (literatuur) en Martin Zonnenberg (compositie).

Rens de Winter volgde vanaf 7-jarige leeftijd de AMV-cursus blokfluitlessen op de plaatselijke muziekschool. Daaruit bleek dat hij gevoel had voor muziek en zo begon hij op 10-jarige leeftijd met orgellessen bij Jan van Leeuwen in Sliedrecht. Later kwamen daar ook pianolessen bij. Na ruim 4 jaar daar lessen te hebben gevolgd, vervolgde hij zijn piano- en orgellessen bij Leo Terlouw in Bleskensgraaf en later in Papendrecht, waar hij op dit moment nog steeds lessen volgt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie