The AfterShock zwaait Huifkar uit...

21 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Komend weekend is het laatste weekend dat Bar de Huifkar in zijn huidige opzet geopend zal zijn. Na Koningsdag zal het niet verder doorgepacht worden door de huidige uitbaters. Wederom verdwijnt er zodoende een stukje Sliedrechtse cultuur. Dit is niet zozeer gelegen in het feit dat het hier om een café gaat, maar wel om de diverse activiteiten die vanuit deze kroeg georganiseerd werden. Naast de vele optredens van altijd kwalitatief zéér hoogstaande bands, zonder dat hiervoor entree werd gevraagd, natuurlijk ook de KiKa- en KWF-acties voor het goede doel.

Vrijdag a.s. zal een aantal mensen vanuit de Huifkar voor een laatste keer hun relaas komen doen over hun kroegie in Sliedrechts' meest spraakmakende radio-programma "The AfterShock". De makers van de vrijdagavondradioprogramma's missen hun evaluatieruimte namelijk nu al. Vaak werd er na afloop vanuit de studio nog even afgezakt in "De Kar"...

De inhoud van het programma wordt voornamelijk bepaald door o.a. barman Wil en DJ Ries. Zij zullen ook voor de muziek zorgen, deze uitzending! Benieuwd naar sappige anekdotes, de laatste roddels of sterke barpraat? Schakel dan zeker in op vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur.

The AfterShock is een bar gezellig programma, dat elke veertien dagen te beluisteren is op MerweRadio. Het is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweRTV. Via de website www.merwertv.nl kan er in de studio meegekeken (en geluisterd) worden. De techniek is in handen van Arie van Willigen. Presentatie door Ed Jonkers en José Kraayeveld.

advertentie
advertentie