The AfterShock zwaait Huifkar uit

22 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Het laatste weekend dat Bar de Huifkar in zijn huidige opzet geopend zal zijn staat voor de deur. Na Koningsdag zal het niet verder doorgepacht worden door de huidige uitbaters. Sliedrecht neemt daarmee afscheid van een stukje Sliedrechtse cultuur. Niet zozeer om het café, maar wel om de diverse activiteiten die vanuit de kroeg georganiseerd werden. Naast de vele optredens van hoogstaande bands, waren daar natuurlijk ook de KiKa- en KWF-acties voor het goede doel.

Aanstaande vrijdag zal een aantal mensen vanuit de Huifkar voor een laatste keer hun relaas komen doen over hun kroeg in radio-programma 'The AfterShock'. De inhoud van het programma wordt voornamelijk bepaald door barman Wil en DJ Ries. Zij zullen ook voor de muziek zorgen tijdens deze uitzending. Benieuwd naar sappige anekdotes, de laatste roddels of sterke barpraat? Schakel dan zeker in op vrijdag tussen 20.00 en 21.00 uur.

The AfterShock is een gezellig programma, dat elke veertien dagen te beluisteren is op MerweRadio. Het is tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweRTV. Via de website www.merwertv.nl kan er in de studio meegekeken (en geluisterd) worden. De techniek is in handen van Arie van Willigen. Presentatie door Ed Jonkers en José Kraayeveld.

advertentie
advertentie