Jonge ondernemers krijgen gratis kruiwagen

28 april 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Het Drechtsteden Akkoord organiseert op donderdag 15 mei, voor de tweede keer, een grote bijeenkomst voor startende ondernemers uit de gehele regio Drechtsteden onder het motto 'Jij de slimme start, wij de kruiwagen'. Het event vindt plaats van 17:00 tot 20:30 uur bij Unit4 aan de Stationspark 1000 in Sliedrecht. Naast uitgebreide netwerkmogelijkheden en een inspirerende introductie over 'Ondernemers lessen uit de praktijk', zijn er workshop sessies. Deelname aan het event en de workshops is gratis.

Het Drechtsteden Akkoord biedt, sinds de oprichting in december 2010, steun aan startende ondernemers, zo is het starterstraject van het UWV actief ondersteund. De partners in het Akkoord besloten in 2013 een stap verder te zetten. Door zelf een bijeenkomst te organiseren waarin zowel ruimte is voor inspiratie, netwerken als voor kennisoverdracht. De eerste bijeenkomst in 2013 was een groot succes. Zo'n honderd startende ondernemers troffen elkaar, inspireerden elkaar en vroegen om een vervolg.

Dat vervolg komt nu op donderdag 16 mei. Tijdens de workshops geven zeer deskundige professionals handige tips en trucs. Alle aspecten van het ondernemen komen hierbij aan de orde. De workshops behandelen onder andere de juridische aspecten van het beginnend ondernemerschap, de zakelijke kansen van sociale media, het nut van goed boekhouden, de risico's van het ondernemen en de financiering van jonge ondernemingen. Maar er is ook volop tijd en ruimte om de eigen ervaringen te delen met andere jonge ondernemers.

Zo'n 1.000 jonge ondernemingen uit de gehele Drechtsteden zijn rechtstreeks uitgenodigd om aan deze gratis bijeenkomst deel te nemen. Op de website www.drechstedenakkoord.nl/drechtstedenakkoord-event-2014 is meer informatie beschikbaar over de gratis bijeenkomst. Inschrijven kan ook nog.

advertentie
advertentie