Wederom Ontmoetingsavond Stichting Geloofshelden in Hoornaar

29 april 2014 om 00:00 Activiteiten

HOORNAAR • Stichting Geloofshelden houdt maandag 12 mei wederom een “regionale” ontmoetingsavond in de Alblasserwaard. Deze vindt plaats in Het Bruisend Hart in Hoornaar.

De avond is bedoeld voor iedereen met een passie voor sport en/of geloof. Op deze avond zal er met elkaar dieper worden ingegaan op het onderwerp Sport en Geloof: Hoe combineer je dat? Polstokverspring topper Jaco de Groot en Bastiaan Manschot (medewerker Stichting Geloofshelden speciaal ter ondersteuning van sporters) zullen ingaan op vragen uit het publiek o.a aan de hand van pittige stellingen. Zoals Met één been in de kerk(elijke) gemeenschap en met het andere in de (sport)wereld en Grof taalgebruik hoort nu eenmaal bij sport. Tijdens de avond is er ruimte voor het stellen van vragen en gezellige ontmoeting. De toegang tot de bijeenkomst is dmv een collecte ter dekking van de kosten. De avond duurt van

19.30 tot 22.00 uur.

Stichting Geloofshelden wordt geleid door directeur René Ruitenberg, voormalig marathonkampioen schaatsen. De stichting wil het evangelie van Jezus Christus verspreiden middels sport en (top-)sporters.

advertentie
advertentie