Coppersky bij The ARE op MerweRTV

10 mei 2014 om 00:00 Activiteiten

The ARE is het alternatieve muziekprogramma op vrijdagavond bij MerweRTV.

Aankomende vrijdag 16 mei is er een live optreden van de band Coppersky.

De band komt langs voor akoestische sessie.

De Utrechtse band Coppersky bestaat uit drie broers, aangevuld met twee goede vrienden. Vriendschap is het fundament waarop de band is gebouwd en de enige reden voor haar bestaan. De muziek kan worden omschreven als stuwende, intelligente rock met invloeden uit indie, punk en alternative. De band speelde al eerder in het voorprogramma van bijvoorbeeld We Were Promised Jetpacks, werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en 3voor12 Hollandse Nieuwe, deed mee aan de Popronde 2012 en heeft afgelopen maand als voorprogramma gestaan bij de bekende alternatieve rockgroep Band of Skulls.

Na het optreden gaat de band door om een optreden te geven in JC Elektra Sliedrecht, vanaf 22.00 uur en de entree is gratis.

De presentatie is in handen van Arie van Willigen en ben je benieuwd naar deze uitzending en wil je live meegenieten bij The ARE stem dan af op MerweRadio of kijk mee op MerweTV. Via www.merweradio.nl kan ook in de studio gekeken worden.

Deze vrijdagavond is het programma The ARE tussen 19.00 - 21.00 uur. Het eerste uur voornamelijk op de radio en het tweede uur ook op TV. Reageren kan via are-are@planet.nl

advertentie
advertentie