welke start op maandag 29 september 2014

Activiteiten

Op zondag 25 Mei vindt de presentatie plaats van de afgelopen 10 weken muziekworkshop, welke wekelijks plaatsvonden in de concertzaal van jongerencentrum Elektra.

Tijdens deze presentatie laten de deelnemers in groepjes zien wat zij geleerd hebben onder muzikale begeleiding van muziekdocent Randy Hoekwater.

Naast zang en gitaar zijn er ook een aantal beginnende en gevorderde drum leerlingen, welke op het podium van jongerencentrum Elektra hun kunsten zullen presenteren.

De middag wordt afgesloten door optredens van speciaal voor de presentatie gevormde bandjes.

De zaal gaat open om 13.00 uur en de presentatie vangt aan om 13.30 uur. De entree is gratis.

Tevens kunnen geïnteresseerden zich opgeven voor de aankomende muziekworkshop, welke

van start gaat middels een introductie avond op maandagavond 29 september, aanvang 19.00 uur. Ook dan bestaat de workshop uit de onderdelen zang, drum, (bas en solo) gitaar en bandbegeleiding.

De kosten zijn € 50,- per persoon voor de jeugd en jongeren van 10 t/m 26 jaar en voor 27 jaar en ouder bedragen de kosten € 65,--. Naast de introductie en presentatie avond bestaat de workshop uit tien lessen welke in groepjes worden aangeboden.

Voor de leeftijdsgroep van 10 t/m 16 jaar kunnen wij, bij voldoende interesse, de lessen vervroegen. Dit is dan vanaf 17.00 uur.

Betalen lesgeld: U kunt tijdens de introductie avond op maandag 29 september of uiterlijk voor aanvang van de eerste officiële les op maandag 6 oktober het lesgeld voldoen en wel voor de gehele workshop.

Meer info? Of wilt u uw kinderen opgeven? Bel dan met S.O.J.S. - Henk v Griensven tel. 0184-414273.

Ook e-mailen is mogelijk: henk@sojs.nl

Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt dankzij steun van Stichting Sliedrecht + Cultuur.

advertentie