Schaatsshow Time after Time

Activiteiten

Kunstrijvereniging De Drechtsteden (DDD) neemt u zondag 25 mei 2014 mee op een magische tijdreis. In deze ijsshow zullen de leden van de jubilerende vereniging, van klein tot groot, u een onvergetelijke middag bezorgen.

Aan deze show nemen bijna alle 200 leden van DDD deel en zij zullen u vertederen, verrassen en ontroeren. De schaatsers zullen u versteld doen staan van het kunstrij niveau van deze 35 jarige toonaangevende vereniging.

Dit betekent dat u de uitgebreide wedstrijdgroep met o.a. Kyahra van Tiel , Nederlands Kampioene in de Advanced Novice en de andere 2 medaille winnaars op het Nederlands Kampioenschap 2014, Sophie Bijkerk en Niki Wories kunt bewonderen en zij zullen laten zien waarom zij tot de top van Nederland behoren.

Maar dat is zeker niet alles. Juist het brede karakter van deze vereniging maakt deze show zo bijzonder. Naast de hoogstandjes van de grote wedstrijdgroep zullen ook de recreatieve schaats(t)ers u meenemen naar vervlogen tijden, of misschien toch naar de toekomst? Wie zal het zeggen?

Eén ding is zeker, het wordt een spektakel dóór en vóór jong en oud!!

De aanvang van de show is 13.00 en 16.00 uur in de ijshal van de Sportboulevard, Fanny Blankers Koenweg 10, Dordrecht.

Toegangskaarten voor de tribune € 10,00 zijn te koop bij Karin’s Schaatssport, Reeweg Oost 264 in Dordrecht en bij de kassa van Optisport in de hal van de Sportboulevard. Online kunt u kaarten bestellen via www.karinsschaatssport.nl

Voor meer informatie kunt u terecht op de verenigingswebsite www.ddd-kunstrijden.nl en op www.facebook.com/ijsshowtimeaftertime.

advertentie