PRO Wandeling in Sliedrecht

28 juni 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - PRO Sliedrecht is al jaren zichtbaar op straat in de vorm van PRO Actief; in herkenbare gele shirts en jassen verschijnen de (fractie)leden regelmatig in het baggerdorp. Dat blijft zo, maar daarbovenop wordt in de vorm van PRO Wandeling gedurende de rest van 2014 heel Sliedrecht systematisch bezocht.

,,PRO Wandeling is ontstaan tijdens onze verkiezingscampagne. Een deel van Sliedrecht wordt bezocht en het bezoek van tevoren aangekondigd", vertelt fractievoorzitter Timo Pauw. ,,Het is een directe manier voor de bewoners om aan de politiek duidelijk te maken welke kwesties er spelen, wat er goed gaat en wat niet. Vanwege de positieve reacties tijdens de campagne, krijgt PRO Wandeling een vaste plek in de communicatie tussen de partij en de inwoners." PRO Actief laat zich ondertussen graag zien bij evenementen, zoals onlangs tijdens de Bolderbraderie en Baggerpop.

,,Als het even kan is onze wethouder Hanny Visser aanwezig tijdens een PRO Wandeling, zo niet dan geven wij de grieven, wensen of complimenten rechtstreeks aan haar door", aldus Timo Pauw. Hij vertelt dat zaterdag 5 juli de westelijke wijken Werenbuurt en Prickwaert / Weresteijn aan de beurt zijn. ,,Alles wat ter plekke blijkt, wordt door de PRO Wandelaars tijdens fractievergaderingen op tafel gebracht. Het kan gaan over zaken die te maken hebben met de straat of de wijk, maar ook over de samenleving in Sliedrecht. Denk aan veranderingen op het gebied van maatschappelijke ondersteuning, jeugdzorg, overlast, etc. Alle informatie is welkom, negatief of positief. PRO Wandeling wordt een blijvertje", voorspelt Pauw.

Mensen die van te voren vragen willen stellen kunnen mailen naar: t.pauw@sliedrecht.nl. Dit kan ook via Twitter of Facebook.

advertentie
advertentie