Buurt Bestuurt Sliedrecht Oost komt naar u toe!

4 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

Dinsdag 10 juni zijn we met de vrijwilligers van Buurt Bestuurt Sliedrecht Oost de wijk in gegaan. We zijn vanuit de speeltuin in de Hopper gelopen naar de Overlaat.

Van een bewoner kregen we de vraag of we konden meedenken ivm gevaarlijke verkeerssituatie. De Overlaat is een woonerf waar op de hoeken flinke plantenbakken staan. De begroeiing van een plantenbakken was echter zo groot en hoog geworden dat automobilisten de kleine kinderen op fietsen niet meer konden zien, omgekeerd ook niet.

Na bekijken situatie afgesproken dat we contact op zouden nemen met de gemeente. Naar aanleiding van de melding is er binnen twee weken gesnoeid en is de situatie er een stuk veiliger op geworden. Ook de andere kruispunten waar de begroeiing te hoog was hebben ze gelijk aangepakt.

Op dinsdag 15 juli gaan we de straat weer op. We verzamelen om 19.30 uur bij De Wiel. Het kan zijn dat we daarna de wijk inlopen ivm klachten over bruggetjes, paden en zwerfafval. Loopt u mee? Heeft u een ander probleem? Spreek ons rustig aan en we zullen samen met u proberen te zoeken naar een snelle oplossing.

Wilt u iets organiseren voor de (jongste) jeugd en weet u niet hoe dit te regelen? Wellicht kunnen we u helpen om de juiste richting te geven. Ook zijn we bereid om dit samen met u en uw buurtbewoners te organiseren.

Wilt u niet wachten tot 15 juli? Stuur ons een e-mail: bbsliedrechtoost@gmail.com of via Twitter @bbsliedrechtoos of Facebook www.facebook.com/BuurtBestuurtSliedrechtOost

U mag uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen: 06-30 20 79 10

advertentie
advertentie