19 juli 2014: Eenmalige voorstelling via satelliet: André Rieu 10 jaar op het Vrijthof!

11 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

In juli geeft André Rieu voor het tiende jaar op rij zijn traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht! De maestro pakt groots uit tijdens deze speciale jubileumeditie van zijn geliefde concerten.

Deze unieke bioscoopvoorstelling is een compilatie van de Maastrichtse concertreeks die plaatsvindt vanaf 4 juli 2014 op het Vrijthof in Maastricht en wereldwijd via satelliet wordt uitgezonden op 19 juli 2014.

Als één van de meest populaire live acts van de wereld, zal de koning van de Wals zorgen voor een onvergetelijke avond vol humor, muziek en emotie, geschikt voor elke leeftijd. Meegesleurd door de ongelooflijke atmosfeer, komen mensen uit alle hoeken van de wereld bij elkaar om deze prachtige muziek en zang te beleven, te ervaren en te delen.

André Rieu gaat het Vrijthof weer omtoveren tot een grote, romantische openlucht concertzaal met zijn beroemde Johann Strauss Orkest, beroemde gastartiesten, solisten, vele hoogtepunten, lichtshows en spectaculair vuurwerk. Geniet van een avond vol humor, muziek en emotie voor jong en oud en zie zelf waarom André Rieu een van de populairste live-acts ter wereld is!

"De concerten ter ere van mijn 10e jubileum zijn mij zeer dierbaar en ik hoop dat iedereen de kans heeft om het samen met ons te vieren. Echter, als u helaas niet naar Maastricht kan komen, hoop ik dat ik deze speciale avond uw hart kan raken, op het grote scherm in uw plaatselijke bioscoop." - André Rieu

advertentie
advertentie