'Beweeg je fit' voor senioren zoekt meer deelnemers

31 juli 2014 om 00:00 Activiteiten

SLIEDRECHT - Bewegen is voor iedereen goed. Ook senioren moeten in beweging blijven, op die manier handhaven en vergroten zij hun mobiliteit en zorgen zij voor hun lichaam. Iedere week geeft Judith Schep, gediplomeerd sport- en bewegingsdocente, namens de Stichting Welzijnswerk Sliedrecht aan senioren vanaf 55 jaar les in bewegen zodat zij hun spieren en gewrichten beter kunnen blijven gebruiken.

Rug, nek, schouders, buik, armen, benen en voeten komen op een ontspannen manier aan de beurt. Op en om de stoel wordt, begeleid door muziek, met diverse materialen: ballen, ballonnen, stokjes, elastiek, gewerkt aan het gezond bewegen voor senioren. Als afsluiting van de lessen wordt met elkaar een kopje koffie gedronken. De lessen vinden plaats in de seniorencomplexen De Hofstee in de Elzenhof (donderdag 15.00 uur), de Joost van den Vondelflat (dinsdag 10.45 uur) en de Tuinfluiter (dinsdag om 09.30 en 13.15 uur). Met name in de Hofstee is nog plaats voor deelnemers maar ook in de andere complexen zijn nog enkele plaatsen vrij. De kosten bedragen slechts € 7,50 per maand.

Aanmelden kan tussen 09.00 en 12.00 uur via telefoonnummer 0184-416729. Binnenwandelen tijdens een les en meedoen is ook mogelijk. Speciale kleding is niet verreist.

advertentie
advertentie